Услуги

Услугите, които предлага хотел „Перла“ ще направят престоя ви при нас по-комфортен, независимо дали ще останете за кратко или за по-дълго време. 

 

Безплатен безжичен интернет в целия хотел. Гарантирано добра връзка – скорост до 100 Mbps – във всяко кътче на хотела, ресторантите и градината. 

 

Безплатен охраняем паркинг. 

 

Румсървис – всяка вкусотия от ресторанта може да бъде сервирана в стаята ви. Услугата може да се ползва в рамките на работното време на заведението. 

 

Цифрова телевизия  с повече от 150 програми,в това число-HBO, Cinemax и спортни канали. 

 

Детски кът – най-малките ни гости ще останат доволни от възможността да играят не само в градината, но и в специално направения за тях детски кът. Той е на разположение и на гостите на хотел, и на гостите на ресторанта. 

 

Гладене, химическо чистене – ако сте на бизнес пътуване и се подготвяте за среща или пък очаквате гостите за семейното тържество, тези две услуги ще са ви от полза. 

 

Повикване на такси – София е само на няколко минути с кола и на около 15 – 20 минути с градски транспорт. На рецепцията ще ви повикат такси, ако това е предпочитаният от вас начин за придвижване.